Håndbog for (selvvalgte) singler. Din guide til det gode singleliv i en verden bygget til parforhold Håndbog for (selvvalgte) singler. Din guide til det gode singleliv i en verden bygget til parforhold

Håndbog for (selvvalgte) singler. Din guide til det gode singleliv i en verden bygget til parforhold

    • 5,99 €

    • 5,99 €

Beschreibung des Verlags

Dette er håndbogen til alle singler, som enten er glade for deres singleliv, eller som gerne vil lære at være det – og som er trætte af at besvare de spørgsmål, der automatisk følger med deres singlestatus.

Med humor, overskud, personlige erfaringer og skarpe betragtninger tager bogen læseren med ud i alle krogene af det gode og glade singleliv. Den kommer med tips og tricks til at navigere som single i en verden, der ofte er bygget til parforhold, og viser, hvordan vi tager ejerskab over vores selvvalgte singleliv med en god portion power.
Signe Nordstrand (f. 1983) er cand.mag. i dansk, mor til datteren Anna og glad, selvvalgt single på ottende år. Hun har tidligere skrevet bogen "En overspisers bekendelser – hvad chokolade lærte mig om livet" (2019) om sit liv med en spiseforstyrrelse samt "Alt det, de andre har – fortællinger om misundelse" (2020).

GENRE
Sachbücher
ERZÄHLER:IN
HL
Heidi Leonhard
SPRACHE
DA
Dänisch
DAUER
03:06
Std. Min.
ERSCHIENEN
2023
30. Juni
VERLAG
Lindhardt og Ringhof
GRÖSSE
138,4
 MB