• 17,99 €

Beschreibung des Verlags

Wilbur Smith er i storform og genoptager fortællingen om familien Courtney idenne episke roman fyldt med drama, spænding,heltemod og kærlighed.

Denmodige Saffron Courtney er datter af den fremtrædende forretningsmand og krigsveteran, Leon Courtney, som opdrager hende alene i det koloniserede Kenya. Som Saffron vokser op, vokser også hendes lyst efter viden og eventyr. Hun rejser derfor til England, hvor hun uundgåeligt indblandes i dramatiske begivenheder, der leder op til Anden Verdenskrig.

Hun møder den privilegerede og idealistiske Gerhard von Meerbach, hvis velhavende bror er glødende nazi-sympatisør. Men Gerhards idealisme sættes på prøve, da hans venskab med en jødisk mand bringer ham i fare. Saffron og Gerhards skæbner vikles ind i hinanden, og de må sammen forsøge at gøre op med den ondskab, der kaster tunge skygger over Gerhards familie og hele landet.

Wilbur Smith (f. 1933) er født i Zambia, uddannet til bogholder, men blev hurtigt forfatter. I dag er Wilbur Smiths bøger oversat til 26 sprog og solgt i over 120 millioner eksemplarer.

GENRE
Belletristik
ERZÄHLER
NV
Niels Vedersø
DAUER
16:28
Std. Min.
ERSCHIENEN
2018
27. Juli
VERLAG
Lindhardt og Ringhof
PRÄSENTIERT VON
Audible.de
SPRACHE
DA
Dänisch
GRÖSSE
771.3
 MB