Marvel - Superhelte på eventyr - Et eddergodt samarbejde! Marvel - Superhelte på eventyr - Et eddergodt samarbejde!

Marvel - Superhelte på eventyr - Et eddergodt samarbejde‪!‬

    • 3,99 €

    • 3,99 €

Beschreibung des Verlags

I denne herlige fortælling får Spider-Man hjælp af de mægtige superhelte Captain Marvel og Ms. Marvel. I fællesskab forsøger de tre at standse forbryderen Green Goblin. Han prøver nemlig at ødelægge en videnskabsudstilling og stjæle en værdifuld antityngdekraftspistol. Det hele foregår midt i en forlystelsespark, og der er både græskargranater, hotdogs og godt superheltesamarbejde!

I Avengers kæmper de største (og mindste) superhelte sammen for at redde verden fra farlige superskurke og onde kræfter. Mød Iron Man, Captain America, Thor, Black Widow, Black Panther og alle de andre, og tag med på spændende eventyr med verdens mægtigste helte!

Flyv med til MARVELS fantastiske univers. Lyt til spændende og heltemodige historier med Avengers' Iron Man, Spider-Man, Hulk, Captain America, Black Widow, Thor, Hawkeye, Doctor Strange, Captain Marvel, Black Panther, Falcon, Ms. Marvel, Star-Lord, Deadpool og alle de andre helte og skurke fra MARVELS utrolige skatkammer. Fat din kappe og find din indre superhelt frem – nu skal vi på hæsblæsende eventyr!

GENRE
Kinder und Jugend
ERZÄHLER:IN
MK
Mathias Klenske
SPRACHE
DA
Dänisch
DAUER
00:37
Std. Min.
ERSCHIENEN
2021
12. Mai
VERLAG
SAGA Egmont
GRÖSSE
32,3
 MB