Nærvær, meditation og indre ro - med Åsa Kalyana Rudehill Nærvær, meditation og indre ro - med Åsa Kalyana Rudehill

Nærvær, meditation og indre ro - med Åsa Kalyana Rudehill

    • 3,99 €

    • 3,99 €

Beschreibung des Verlags

Jeg har gået på meditionskursus hos Åsa, som pt. er den eneste i Danmark, der underviser i den særlige meditationsform Ascension (The Bright Path).
Åsa fortæller, hvordan hun selv blev introduceret til meditation, mens hun var professionel danser, og hvilken betydning, det har haft for hendes liv. Om at have det perfekte liv udadtil, men alligevel have en dyb indre følelse af, at der manglede noget, at der må være mere til livet ...
Vi taler om nærvær, indre ro og følelsen af total frihed.
Når Åsa ikke underviser i yoga og meditation er hun praktiserende psykolog i København.
Du kan se mere til Åsa på hjemmesiden http://www.kalyani.se/ og til Ascension (fra organisationen The Bright Path) på www.thebrightpath.com

Det spirituelle hjørne er podcasten for dig, som er nysgerrig på alt det, der ikke nødvendigvis kan måles og vejes. I hvert afsnit taler Annasohia Petri med en ekspert inden for et spirituelt område og bliver klogere på, hvad det drejer sig om.

Annasophia Petri er uddannet TV- og medietilrettelægger fra Danmarks Medie- og Journalisthøjskole, DMJX. Annasophia er er også uddannet yogalærer - hun underviser både firmaer og private – og astrolog.

GENRE
Ratgeber
ERZÄHLER:IN
AP
Annasophia Petri
SPRACHE
DA
Dänisch
DAUER
00:41
Std. Min.
ERSCHIENEN
2022
6. Februar
VERLAG
Lindhardt og Ringhof
GRÖSSE
35,3
 MB