Pocahontas - Begyndelsen - Pocahontas viser vej

    • 7,99 €

    • 7,99 €

Beschreibung des Verlags

Lige siden Pocahontas var lille, har hun været en meget hjælpsom pige. Her kan du komme med hende på en farlig men vigtig opgave. Hun er nemlig sikker på, at hun kan finde den plante, der skal bruges for at kurere et sygt barn i hendes landsby. Pocahontas drager ud for at finde den, men turen går ikke helt som planlagt. Undervejs får hun dog en ny ven – mon hun også finder planten?

Lyt til magiske historier med Disneys vidunderlige prinsesser Jasmin, Rapunzel, Snehvide, Mulan, Vaiana, Tornerose, Askepot, Pocahontas, Tiana, Belle, Ariel og Merida. Tag med på skattejagt med Ariel, kom til bal med Askepot, opklar mysterier med Snehvide og hold månenytår med Mulan. Find din smukkeste kjole frem og puds dine glassko – nu skal du på eventyr, som kun er en prinsesse værdig.

Bliv fortryllet af DISNEYS fantastiske verden. Tag med på eventyr og oplev magien med Mickey, Minnie, Anders, Fedtmule, Aladdin, Dumbo, Lynet McQueen, Anna, Elsa, Peter Plys, Snehvide, Løvernes Garde, Woody, Buzz Lightyear, Vaiana og alle de andre fra DISNEYS skatkammer. Slå ørerne ud og læn dig tilbage – mod det uendelige univers!

GENRE
Kinder und Jugend
ERZÄHLER:IN
ASE
Annevig Schelde Ebbe
SPRACHE
DA
Dänisch
DAUER
01:16
Std. Min.
ERSCHIENEN
2021
10. August
VERLAG
SAGA Egmont
GRÖSSE
53,3
 MB