• 4,49 €

Beschreibung des Verlags

Švedska grenčica ima sve što dobar krimić treba imati, intrigantan zaplet, živopisne likove, dobro vođenu radnju, te logičan ali neočekivan rasplet. U malom slikovitom hrvatskom gradiću Varaždinu, počinju se događati neobjašnjive smrti. Jedne zimske noći, na zaleđenom puteljku parka, pronađena je mrtva starica. Policijska istraga otkriva da je riječ o ubojstvu. No to je samo početak krvavih događaja koji će potresti grad. Dvojica policijskih inspektora rade na ovom slučaju. Tijekom istrage, na svjetlo dana izlaze mnogobrojne tajne osumnjičenih osoba, no glavni se krivac ne razotkriva do zadnjeg momenta.
Ines Hrain, hrvatska je spisateljica u usponu. Autorica je pet romana od kojih su neki prevedeni na slovenski i engleski jezik. Njezin stil je direktan i duhovit, a romani joj se čitaju u jednom dahu.
Krimić Švedska grenčica autentično je djelo kojem je lajtmotiv jedno stvarno ubojstvo, a autoričin otac po zanimanju je bio policijski istražitelj prema čijem je liku nastao inspektor iz priče. Ines Hrain u Hrvatskoj nazivaju novom Agathom Christie.

GENRE
Krimis und Thriller
ERSCHIENEN
2018
6. Februar
SPRACHE
HR
Kroatisch
UMFANG
179
Seiten
VERLAG
Ines Hrain
GRÖSSE
224.8
 kB

Mehr Bücher von Ines Hrain