• 6,99 €

Beschreibung des Verlags

Acest Studiu Biblic conține Cornilescu (1921) (Vechiul Testament și Noul Testament) și Die Bibel: Übersetzt von Hermann Menge (1926) (Vechiul Testament și Noul Testament) o traducere paralelă. Are 173,666 de referințe și arată 2 formate ale Bibliei. Aceasta include Cornilescu și Die Menge-Bibel (Vechiul Testament și Noul Testament) formatat după un format ușor de citit și navigat, sau formatul Navi-format, pe scurt. Aici veți găsi fiecare vers tipărit în paralel în ordinea rom-men. Include o, separată și neseparată în paralel, copie a luiCornilescu și Die Menge-Bibel (Vechiul Testament și Noul Testament), concepută pentru text-to-speech (tts), astfel încât dispozitivul dumneavoastră să vă poată citi Biblia cu voce tare.

Cum funcționează navigarea generală a Bibliei:

Un Testament are un indice a cărților sale. Formatul TTS listează cărțile și capitolele după indicele cărții. Testamentele apar unele după altelte în indicele cărții. Fiecare carte are o referință la Testamentul de care aparține. Fiecare carte are o referință la cartea anterioară sau următoare. Fiecare carte are un indice al capitolelor sale. Fiecare capitol are o referință la cartea de care aparține. Fiecare capitol are o referință la capitolul anterior și/sau următor. Fiecare capitol are un indice al versetelor sale. Fiecare capitol din TTS are o referință a aceluiași capitol în formatul Navi. Fiecare verset este numerotat și are o referință la capitolul de care aparține. Fiecare verset începe pe un rând nou pentru o citire mai bună. În formatul TTS, numerele versetelor nu sunt afișate. Orice referință dintr-un indice vă duce la locație. Cuprinsul integrat are o referință la toate cărțile în toate formatele.

Credem că am creat una dintre cele mai bune, dacă nu cea mai bună navigare care se găsește într-un ebook ca acesta! Vă pune la dispoziție orice verset și este perfectă pentru o căutare rapidă. Iar combinația dintre Cornilescu și Die Menge-Bibel , dicționare și navigarea acesteia fac acest ebook unic.

Rețineți că suportul Text-To-Speech (TTS) variază de la dispozitiv la dispozitiv. Anumite dispozitive nu îl suportă. Altele suportă doar o limbă, iar altele suportă mai multe limbi. Limba utilizată pentru TTS în acest ebook este Română.

GENRE
Religion und Spiritualität
ERSCHIENEN
2017
5. September
SPRACHE
RO
Rumänisch
UMFANG
16,709
Seiten
VERLAG
TruthBeTold Ministry
GRÖSSE
27.9
 MB

Mehr Bücher von TruthBeTold Ministry