Beschreibung des Verlags

Nuk duhet harruar se çdo akt sendërtohet mbi një truall ndjenje ose ideje. Po qe se trualli është i gabuar, rezultati s’mund të jetë kurrsesi i vërtetë e i mbarë! Ndërkaq, zhvillimi dhe dinamizmi mbi truallin e mendimit islam që po vërehet sot në tërë dimensionin e Botës Islame, po rezulton përshpejtimin dhe komplikimin e veprimtarisë së armikut të jashtëm.

GENRE
Religion und Spiritualität
ERSCHIENEN
2011
17. April
SPRACHE
SQ
Albanisch
UMFANG
716
Seiten
VERLAG
Erkam Publications
GRÖSSE
620.5
 kB