De liefdesbrief De liefdesbrief

De liefdesbrief

    • 11,99 €
    • 11,99 €

Beschreibung des Verlags

In de spannende roman De liefdesbrief van bestsellerauteur Lucinda Riley stuit journaliste Joanna op een brief van een pas overleden legendarische acteur. Welke geheimen nam hij mee in zijn graf?


In de spannende roman De liefdesbrief laat Lucinda Riley, bekend van de internationale hitserie De zeven zussen, wederom haar vermogen om lezers te betoveren zien. Een adembenemend verhaal van dé bestsellerauteur van de eeuw.

In De liefdesbrief krijgt de jonge journaliste Joanna de opdracht verslag te doen van de uitvaart van Sir James Harrison, een wereldberoemde acteur. Na de begrafenis ontvangt ze een mysterieuze brief, met aanwijzingen die naar een explosief geheim lijken te leiden – een geheim dat de acteur zeventig jaar lang verborgen heeft gehouden. Met behulp van Sir James’ kleinzoon ontrafelt Joanna langzaam maar zeker het raadselachtige verhaal. Tijdens haar zoektocht ontdekt ze echter dat verschillende machtige mensen de brief willen hebben. En die zullen haar ten koste van alles proberen tegen te houden…

De liefdesbrief is een wervelend en meeslepend verhaal vol geheimen, spanning en onvergetelijke wendingen van de bestsellerauteur van deze eeuw.

‘Gruwelijk spannend, vanaf de eerste pagina. Voor je het weet, ben je vijfhonderd bladzijden verder en sla je de roman met een zucht dicht.’ – Nederlands Dagblad

‘Riley is de populairste auteur van Nederland.’ — De Telegraaf

GENRE
Belletristik und Literatur
ERSCHIENEN
2021
7. September
SPRACHE
NL
Niederländisch
UMFANG
541
Seiten
VERLAG
Xander Uitgevers B.V.
GRÖSSE
2,5
 MB

Mehr Bücher von Lucinda Riley

Die sieben Schwestern Die sieben Schwestern
2015
Die Sturmschwester Die Sturmschwester
2015
Die Schattenschwester Die Schattenschwester
2016
Die Mondschwester Die Mondschwester
2018
Die Perlenschwester Die Perlenschwester
2017
Die Sonnenschwester Die Sonnenschwester
2019

Kund:innen kauften auch

Agneta's erfenis Agneta's erfenis
2020
Solveigs belofte Solveigs belofte
2021
Mathilda's geheim Mathilda's geheim
2020
Sophia's hoop Sophia's hoop
2021
Sophia's wens Sophia's wens
2021
Sophia's triomf Sophia's triomf
2022