• 12,99 €

Beschreibung des Verlags

De Twaalf Koningen van Sharakhai is het eerste deel van Bradley P. Beaulieus fantasy-trilogie Het Lied van het Gebroken Zand.


De Twaalf Koningen van Sharakhai is het eerste deel van Bradley P. Beaulieus fantasy-trilogie Het Lied van het Gebroken Zand.

Sharakhai, de grote stad van de woestijn, het middelpunt van commercie en cultuur, wordt al eeuwenlang geregeerd door twaalf koningen – wreed, meedogenloos, machtig en onsterfelijk. Met hun leger van Zilversperen, hun elitegroep Klingmaagden en hun heilige beschermers, de angstaanjagende asirim, behouden de koningen hun positie als onbetwiste, onverslaanbare heren van de woestijn. Er is geen hoop op vrijheid voor wie onder hun juk leven.
Zo lijkt het althans, totdat Çeda, een dappere, jonge vrouw uit de westelijke sloppenwijken, de wet van de koningen negeert door naar buiten te gaan op de heilige nacht van Beth Zha’ir. Die nacht leert ze niet alleen meer over haar eigen afkomst, maar ontdekt ze ook de verschrikkelijke waarheid achter de geschiedenis van de koningen. Samen kunnen die geheimen wellicht eindelijk de ijzeren greep van de koningen breken... dat is als ze haar niet eerst vinden.

Bradley P. Beaulieu werd verliefd op fantasy vanaf het moment dat hij Tolkiens De Hobbit begon te lezen op de lagere school. Hij begon zijn eerste fantasy-roman te schrijven op de universiteit. De Twaalf Koningen van Sharakhai is zijn vierde grote boek.

‘Verstandige lezers springen nu op deze trein, want de rit belooft adembenemend te worden.’ Robin Hobb, auteur van De Boeken van de Zieners

‘Exotisch, weelderig en ongelofelijk vermakelijk. Beaulieu heeft gedenkwaardige personages gecreëerd in zijn rijke fantasiewereld.’ Michael J. Sullivan, auteur van De Openbaringen van Riyria

GENRE
Science-Fiction und Fantasy
ERSCHIENEN
2017
22. Mai
SPRACHE
NL
Niederländisch
UMFANG
874
Seiten
VERLAG
Luitingh Sijthoff Fantasy
GRÖSSE
5,6
 MB

Mehr Bücher von Bradley P. Beaulieu

2017
2018
2017
2019
2018
2015