• 8,49 €

Beschreibung des Verlags

på det plejehjem, han tror skal blive hans sidste opholdssted på denne jord. Problemet er bare, at helbredet nægter at svigte, og en dag går det hverken værre eller bedre, end at han fylder trecifret. Pomp og pragt venter med borgmester, lokalavis og hele personalet, men Allan vil ikke være med. Han kravler ud ad vinduet.


DEN HUNDREDÅRIGE DER KRAVLEDE UD AD VINDUET OG FORSVANDT handler om Allan Karlssons månedlange rejse gennem Sverige. En rejse, der kompliceres af, at han kommer på kant med både politiet og en bande på jagt efter den kuffert, han kom til at tage med fra bus- og jernbanestationen. Men bogen er også en rejse gennem 1900-tallet, den uendeligt sorgløse Allan Karlssons livsrejse.

 Det viser sig, at Allan ikke alene har været med til, men også er årsag til mange af 1900-tallets betydningsfulde begivenheder. Han har været indblandet i udviklingen af atombomben, været gode venner med formand Maos unge hustru, både planlagt og afværget et mordattentat på premier¬minister Winston Churchill og meget mere.


I hundred år har Allan Karlsson gjort verden usikker bare ved at være til. Og nu er han løs igen

GENRE
Belletristik und Literatur
ERSCHIENEN
2012
29. März
SPRACHE
DA
Dänisch
UMFANG
373
Seiten
VERLAG
Forlaget Modtryk
GRÖSSE
1.3
 MB

Mehr Bücher von Jonas Jonasson

Andere Bücher in dieser Reihe