• 1,99 €

Beschreibung des Verlags

Zhurma e zymtë e ujqërve anon nëpër ajër ndërsa i riu arrin në kështjellë. Kur takon Drakula, ai sheh se njeriu është i zbehtë, i varfër dhe i çuditshëm. Harkeri bëhet më i shqetësuar kur, pasi Harkeri e prenë veten gjatë rruajtjes, Drakula u përplas në fyt. Menjëherë pas, Harkeri është i joshur nga tre vampir femra, nga të cilët mezi shpëton. Më pas mëson sekretin e Drakulës: se ai është një vampir dhe mbijeton duke pirë gjakun e njeriut.

GENRE
Belletristik und Literatur
ERSCHIENEN
2019
26. Mai
SPRACHE
SQ
Albanisch
UMFANG
300
Seiten
VERLAG
Classic Translations
GRÖSSE
1.2
 MB

Mehr Bücher von Bram Stoker