• 8,99 €

Beschreibung des Verlags

Je past op haar kind. Maar wat als ze hem nooit komt halen?

Nu als blockbusterfilm met Blake Lively (Gossip Girl, Café Society) en Anna Kendrick (Twilight) in de hoofdrollen

Het begint allemaal met een kleine gunst – gewoon de ene moeder die de andere even uit de brand helpt. Wanneer Stephanies beste vriendin Emily haar vraagt haar zoontje Nicky mee te nemen uit school, doet ze dat natuurlijk graag. Nicky en haar eigen zoontje zijn immers beste vriendjes – net als hun moeders.

De ‘mommy blogger’ Stephanie vangt wel vaker de beide jongetjes op als de succesvolle Emily voor haar werk van huis is. Maar deze keer komt Emily haar zoontje niet ophalen en ze reageert ook niet op telefoontjes. Stephanie weet zeker dat er iets niet in de haak is, en deelt haar angsten op haar blog met haar volgers. Ondertussen probeert ze Emily’s man Sean te helpen het huishouden draaiende te houden. Dat is toch het minste wat ze kan doen voor haar beste vriendin?
Maar als er uiteindelijk nieuws over Emily komt, is de nachtmerrie nog lang niet voorbij. Stukje bij beetje komt Stephanie erachter dat niets – geen vriendschap, liefde of zelfs een kleine gunst – zo simpel is als het lijkt.

Een kleine moeite is een wervelende achtbaan van bedrog, onverwachte gebeurtenissen, geheimen en onthullingen, liefde en loyaliteit, moord en wraak. Darcey Bell blijkt een meester in het opbouwen van spanning in een strak, verontrustend verhaal dat je bij de keel grijpt tot de laatste pagina.

Darcey Bell (1981) groeide op in Iowa en werkt als onderwijzeres in Chicago. Een kleine moeite is haar debuut.

‘Een sterke psychologische thriller met veel – tot de laatste pagina! – verrassende wendingen.’
Margriet

‘“Domestic thrillers” over “doodgewone” moeders zijn hot, en dit is beslist een van de betere.’
Feeling

GENRE
Belletristik und Literatur
ERSCHIENEN
2017
7. März
SPRACHE
NL
Niederländisch
UMFANG
273
Seiten
VERLAG
Prometheus
GRÖSSE
2
 MB

Mehr Bücher von Darcey Bell