• 7,49 €

Beschreibung des Verlags

Evercity er den siste delen av trilogien om Evv Lushon. Sammen med Lushons plater og Anubis utgjør denne romanen en fascinerende og kritikerrost fremtidsvisjon fra et Europa lagt i ruiner.

Etter atomkrigen i 2053 og de påfølgende religionskrigene, har de muslimske kalifatene tatt makten over Europa. En ny sivilisasjon bygges på ruinene av den gamle. Sharialover og et strengt raseregime blir håndhevet av de fryktede polisene, og mektige kalifer råder over liv og død.

Det er nå år 2133. De kasteløses opprør er slått ned av mullah ibn Achid. Anubishæren har sporløst forsvunnet, men opprørslederen Evv holdes fanget i Edinborg. Etter flere måneder med tortur har Evv ennå ikke røpet hvor Anubishæren har flyktet, så mullah ibn Achid gjør klart til henrettelsen: Evv skal henges fra borgmuren og brenne opp i det dødelige solskinnet.

Evercity er en rå og voldsom historie fra et nådeløst samfunn der alle avvik fordømmes. Samtidig er det en historie om håp, og om hvor langt vi mennesker kan være villig til å gå for å beskytte våre nærmeste.

”Bull-Hansen er en stilsikker prosaist som det er en glede å lese. Anubis, forløperen Lushons plater og … Evercity kommer til å bli snakket om og diskutert i lang tid fremover. Gjør deg selv den tjenesten det er å lese bøkene og vurdere selv. Bøkene er spennende, ubehagelige og god litteratur.” -Stefan Andreas Sture, Fredrikstad Blad

GENRE
Belletristik und Literatur
ERSCHIENEN
2016
September 29
SPRACHE
NB
Bokmål
UMFANG
335
Seiten
VERLAG
Nidhogg Forlag as
GRÖSSE
1.6
 MB

Mehr Bücher von Bjørn Andreas Bull-Hansen

Andere Bücher in dieser Reihe