• 2,99 €

Beschreibung des Verlags

Treed binnen in een wereld waar rode roze groeien in een met bloed doordrenkte bodem. Waar schoonheid schuilt en liefde fluistert, maar elk moment je laatste kan zijn. BJORN PEETERS, auteur van de huiveringwekkende Infinitus Memorias reeks, neemt je mee naar werelden waar gevaar nooit veraf is en gewone mensen in staat zijn tot grootse daden. Goede, en slechte. Waar keuzes moeilijk zijn, en het verschil tussen juist en fout wel eens verloren raakt in de schemer. Wie van Dark Fantasy houdt, heeft met de GEKWELDEN reeks een duistere toevoeging aan de boekenplank in handen.

In HET DINER VAN GRAAF ZIGOR scheurt Vasilka's koets over levensgevaarlijke paden. Slechts één vergissing van de koetsier en ze storten hun dood tegemoet. Maar dat is beter dan te laat komen, want Graaf Zigor houdt niet van wachten.

BJORN PEETERS schrijft al jaren Fantasy, van kortverhalen tot epische saga's. Vaak spectaculaire actie combinerend met wonderlijke werelden die hij met elk nieuw verhaal verder uitbreidt. Van de wondermooie wereld van licht en macht (ICTILUNI) tot de stad van klokken (TEMPUS) en de wereld van duistere zonden (INFINITUS MEMORIAS), BJORN PEETERS biedt de fantasy fan een ruime keuze aan avonturen in de meest uiteenlopende werelden.

GENRE
Science-Fiction und Fantasy
ERSCHIENEN
2019
13. Juli
SPRACHE
NL
Niederländisch
UMFANG
25
Seiten
VERLAG
Ateliers Claudine
GRÖSSE
974.4
 kB

Mehr Bücher von Bjorn Peeters

Andere Bücher in dieser Reihe