• 5,99 €

Beschreibung des Verlags

Albert Stark, a jámbor juhtenyésztõ torkig van az amerikai határvidék nyújtotta durva élettel, ahol gyakorlatilag bármi megölheti az embert. Párbaj délidõben. Kocsmai bunyó. Mérges kígyók. Mérges kurtizánok. Kolerával fertõzött víz. Egy elszabadult ördögszekér. Valami, amit „lábujj-lábnak” hívnak. Sõt, akár egy kiruccanás az árnyékszékre is veszélybe sodorhatja az ember életét errefelé. 


Bizony, millióféleképpen rohanhatsz a vesztedbe a nagyon vad nyugaton, és Albertnek feltett szándéka, hogy ezeket mind elkerülje. Egyesek szerint õ ezért gyáva. Albert szerint õ csupán józan. Ám amikor a barátnõje dobja õt a város legkiállhatatlanabb pasasáért, Albert úgy dönt, hogy visszavág – noha nem tud sem lõni, sem lovagolni, de még egy rendeset behúzni sem. Minõ szerencse, hogy társául szegõdik egy gyönyörû pisztolyhõsnõ, aki kettejük helyett is elég kemény. Minõ balszerencse, hogy a szépség férje a határvidék legnagyobb, leggonoszabb és legféltékenyebb rosszfiúja. Így hát Albert már millió és egy módon tud a vesztébe rohanni a Vadnyugaton. 


Seth MacFarlane bemutatkozó regénye nem csak azoknak könnyed kikapcsolódás, akik rajonganak a világhírû rajzfilmkészítõ és rendezõ munkásságáért.

GENRE
Belletristik und Literatur
ERSCHIENEN
2015
16. Januar
SPRACHE
HU
Ungarisch
UMFANG
192
Seiten
VERLAG
Agave
GRÖSSE
5.8
 MB

Mehr Bücher von Seth MacFarlane