• 4,49 €

Beschreibung des Verlags

KOTOR je korisna elektronska knjiga/vodic za sve koji zele saznati vise o jednom od najposjecenijih turistickih mjesta u Crnoj Gori - Kotoru.


Upoznajte Kotor i Bokokotorski zaliv na pravi nacin. Kotor je u UNESCO-ov spisak "Svetske prirodne i kulturne bastine" i smjesten je u najjuznijem i jednom od najljepsih fjordova na svijetu (Boka Kotorska).


U ovoj knjizi mozete pronaci sve informacije vezane za istoriju Kotora, kulturu, prirodu, … pa sve do veoma korsnih informacija o turizmu. Sve sto trebate da znate za vas prijatan odmor ili boravak u Kotoru, mozete pronaci u ovoj knjizi. Najbolji hoteli, najbolje ture, top mjesta, …


Visit-Montenegro.com, vodeci web portal Crne Gore poceo je sa objavljivanjem digitalnih knjiga, brosura, vodica i magazina.


U nasim izdanjima mozte pronaci pregrst korisnih informacija o Crnoj Gori. Veliki izbor informacija kao i unikatne fotografije, mape i korisni linkovi.  


Zelimo da uzivate u nasim digitalnim izdanjima i da steknete pravu sliku o jednoj o najpozeljnijih svjetskihturistickih destinacija - Crnoj Gori. Svi vasi komentari i sugestije su dobrodosle.

GENRE
Reisen und Abenteuer
ERSCHIENEN
2013
1. Oktober
SPRACHE
SR
Serbisch
UMFANG
45
Seiten
VERLAG
Visit-Montenegro.com
GRÖSSE
104.5
 kB

Mehr Bücher von Branko Banjo Cejovic & Olivera Cejovic