Kurani

    • 5,0 • 3 Bewertungen

Beschreibung des Verlags

Ky është një përkthim letrar, bashkëkohor dhe besnik i Kur’anit të Shenjtë në gjuhën shqipe nga Myfti Salih Ferhat Hoxha (1917-1995), klerik dhe intelektual prominent në Shqipëri. Kurani është horizont i hapur për të gjithë.
Kurani nuk është libër lutjesh, por platformë e jetës, nga higjiena vetjake në mbarëvajtjen e familjes dhe të shoqërisë. Kurani do të vazhdojë të ushtrojë ndikim gjithnjë e më të madh në shoqërinë njerëzore.

GENRE
Religion und Spiritualität
ERSCHIENEN
2014
9. September
SPRACHE
SQ
Albanisch
UMFANG
491
Seiten
VERLAG
Kudret Hoxha
GRÖSSE
685,1
 kB

Kund:innen kauften auch

2013
2013
2013
2016
2013
2013