• 6,49 €

Beschreibung des Verlags

Det er efteråret 1990, og Jerntæppet er næsten væk. Europa befinder sig i en slags choktilstand. Regimer falder, og folk bevæger sig over grænser, som tidligere var spærrede. Albanien, det mest lukkede land i verden, har afskaffet diktaturet, men endnu ikke fundet sin nye form.


I Stockholm falder en mand ned fra Ersta-terrassen og dør. Han har et albansk pas på sig, men de albanske myndigheder nægter at kende til ham.


Tre personer dukker op på ulykkesstedet. Den ene for at foretage en rutineundersøgelse og den anden på jagt efter en god historie. Den tredje har brug for et sted at sove. De opdager alle på hver deres måde, at sandheden om manden fra Albanien er kompliceret. Bagved ligger en historie om en sammensvejset gruppe, som var politisk aktiv i 1960’erne og siden begravede sin fortid, men beholdt sin loyalitet.


MANDEN FRA ALBANIEN er en krimi og en spionroman i en usædvanligt vellykket blanding, og det er en roman om et forræderi, som langsomt og uundgåeligt afdækkes, da manden fra Albanien dukker op i Stockholm.

GENRE
Krimis und Thriller
ERSCHIENEN
2012
28. August
SPRACHE
DA
Dänisch
UMFANG
361
Seiten
VERLAG
Forlaget Modtryk
GRÖSSE
1.2
 MB

Mehr Bücher von Magnus Montelius