Matematik 1b Lösningar

Kapitel 1 - Aritmetik

    • 0,99 €
    • 0,99 €

Beschreibung des Verlags

Detta är boken för Dig som studerar matematik 1b med Matematik 5000-serien!


Har Du problem med att hinna med uppgifterna på skoltid? Har Din lärare inte tid att ge Dig tydliga förklaringar och hjälpa Dig att förstå hur övningarna skall lösas? Kan Dina föräldrar inte förklara matematiken för dig? Använd då denna bok som hjälp när Du gör övningsuppgifterna och lär Dig hur Du skall resonera och ställa upp mönsterlösningar!


Med denna bok kan Du äntligen, i lugn och ro, studera i Din egen takt och få hjälp av utförliga och detaljerade lösningar till övningsuppgifterna i kapitel 1 i Matematik 5000 1b.


De flesta lösningar innehåller mycket detaljerade beskrivningar som förklarar varje steg i uträkningarna. Det finns inga snobbiga fraser typ ”inses lätt” eller ”bevis överlämnas åt läsaren” som ofta förekommer i matematikböcker utan här står varje steg utskrivet, ibland med överdriven tydlighet! Vårt mål är att det inte skall finnas några ”tankeluckor” utan Du skall klara Dig helt på egen hand med denna bok och lära Dig hur du löser matematiska problem.


Boken passar även till Matematik 1b Vux i Matematik 5000-serien eftersom det är identiska övningsuppgifter.


Denna bok innehåller endast lösningar till övningsuppgifterna i kapitel 1 för Matematik 5000 1b. Skulle ett allmänt intresse finnas kommer vi naturligtvis att skyndsamt fortsätta med bokens övriga kapitel!


Välkommen till matematikens underbara värld!

GENRE
Wissenschaft und Natur
ERSCHIENEN
2014
11. Februar
SPRACHE
SV
Schwedisch
UMFANG
143
Seiten
VERLAG
Peter Andersson
GRÖSSE
7,1
 MB

Mehr Bücher von Peter Andersson

2015
2021
2015
2015