Merenneidon kuolema Merenneidon kuolema

Merenneidon kuolema

Anna Ekberg und andere
    • 16,99 €
    • 16,99 €

Beschreibung des Verlags

Trilleri vie H. C. Andersenin mukana 1830-luvun Kööpenhaminan synkälle puolelle.

”Katso, se näyttää ihan merenneidolta!” Väkijoukosta kuuluvat pienen pojan sanat saavat nuoren Mollyn astumaan lähemmäs. Häntä kohtaa kamala näky. Kanaalin törkyisestä vedestä nostettu prostituoitu on hänen sisarensa.
Brutaalisti murhattua naista kauhistelevassa väkijoukossa Molly huomaa tutun nuoren miehen, runoilijaksi kutsutun Hans Christian Andersenin. Molly on useasti nähnyt tämän vierailevan sisarensa luona. Myös iltana jona sisar katosi.
Todistajalausunnon perusteella Andersenista tulee murhan pääepäilty. Hänen on nopeasti otettava kohtalonsa omiin käsiinsä ja löydettävä oikea murhaaja välttääkseen pyövelin kirveen.
Köyhyyden, tautien, kaaoksen ja poliittisten juonittelujen riivaamassa Kööpenhaminassa tämän murhan syy osoittautuu erityisen makaaberiksi.
Kun murhaajan henkilöllisyys lopulta selviää, Andersenia kielletään rangaistuksen uhalla paljastamasta mieltä kuohuttavasta tapauksesta mitään.
Kirjailija päättää kuitenkin kertoa tarinan omalla tavallaan. Hän kastaa kynänsä mustepulloon ja raapustaa otsikon Pieni merenneito, ja loppu on historiaa.

GENRE
Krimis und Thriller
ERSCHIENEN
2021
8. März
SPRACHE
FI
Finnisch
UMFANG
396
Seiten
VERLAG
Minerva
GRÖSSE
1,5
 MB

Mehr Bücher von Anna Ekberg, Thomas Rydahl & Katarina Luoma

Den hemmelige kvinde Den hemmelige kvinde
2016
Una mujer sin pasado Una mujer sin pasado
2018
För kärlekens skull För kärlekens skull
2018
Kærlighed for voksne Kærlighed for voksne
2017
Den hemliga kvinnan Den hemliga kvinnan
2017
Den hemliga kvinnan Den hemliga kvinnan
2017