• 9,99 €

Beschreibung des Verlags

Michael Schumacher werd een sportlegende dankzij een zeldzame combinatie van extreme professionaliteit en koelbloedigheid. Zijn tegenstanders vreesden de nietsontziende, vastbesloten coureur die alles deed om zijn doelen te bereiken. Zijn tragi sche ski-ongeval in december 2013 schokte de hele wereld. Wat een bittere ironie: een zevenvoudig wereldkampioen die zijn hele carrière nauwelijks noemenswaardig letsel oploopt en dan tijdens een familie-uitje in de Franse Alpen zo zwaar ten val komt.

Thuis was hij de liefhebbende echtgenoot en vader, op het circuit stond hij bekend als 'race-robot', koel, perfect, onaantastbaar, altijd 'in control'.

De gerenommeerde sportjournaliste Karin Sturm is dé Schumacher -kenner bij uitstek. Ze maakt al dertig jaar deel uit van de Formule 1-wereld en kent Schumacher vanaf het begin van zijn loopbaan. Sturm maakt in deze biografie bewust ruimte voor de mens achter de wereldkampioen en schetst zo een compleet beeld van de beste Formule 1- coureur aller tijden.

GENRE
Biografien und Memoiren
ERSCHIENEN
2014
31. Juli
SPRACHE
NL
Niederländisch
UMFANG
253
Seiten
VERLAG
Carrera
GRÖSSE
3
 MB

Mehr Bücher von Karin Sturm