• 10,99 €

Beschreibung des Verlags

Drabsefterforsker Rebekka Holm er sygemeldt efter et voldeligt overfald, og derfor rejser hun til Stockholm for at komme sig hos sin svenske kollega og kæreste Niclas Lundell. Men den afslappende miniferie udvikler sig i løbet af få dage til et mareridt.


Niclas har travlt med sin egen private efterforskning af omstændighederne ved sin tidligere kones død, men han afviser Rebekkas tilbud om hjælp. Optændt af frustration og nysgerrighed går hun selv i gang med at undersøge, hvad der egentlig skete da Magdalena Lundell omkom, og lidt efter lidt erfarer hun, at Niclas har holdt vigtig information om sit ægteskab skjult, hvilket får Rebekka til at tvivle på, om hun overhovedet kan stole på ham.


Samtidig opdager hun, at Magdalena i det skjulte arbejdede på en historie, som handlede om forsvundne børn og voksne, der har lidt grufulde skæbner, og som alle kan kædes sammen med én dødsensfarlig person. Rebekka er nødt til at gå i Magdalenas fodspor, og snart tager hun til Finland, hvor hun spindes ind i en vanvittig morders dræbende net …


Mirakelmanden er sjette selvstændige bind i serien om den danske drabsefterforsker Rebekka Holm.

GENRE
Krimis und Thriller
ERSCHIENEN
2017
30. März
SPRACHE
DA
Dänisch
UMFANG
368
Seiten
VERLAG
JP/Politikens Forlag
GRÖSSE
1.3
 MB

Mehr Bücher von Julie Hastrup