Nineteen steps Nineteen steps

Nineteen steps

    • 13,99 €
    • 13,99 €

Beschreibung des Verlags

'Dit persoonlijke boek is geïnspireerd op het leven van mijn oma Ruth en is mij ontzettend dierbaar. Ik groeide op met haar verhalen over de oorlog. Het is een eer om haar verhaal te doen voortleven.'

Millie Bobby BrownDrie jaar geleden stortte Europa zich in een allesvernietigende oorlog. In 1942 leeft Londen nog altijd met de constante dreiging van een nieuwe luchtaanval van de Duitse gevechtsvliegtuigen. In Bethnal Green, East End, haalt Nellie Morris telkens weer opgelucht adem wanneer ze samen met haar familie ongedeerd uit de ondergrondse schuilkelders tevoorschijn komt.
Te midden van het oorlogsgeweld klampt ze zich vast aan alles wat haar doet denken aan haar zorgeloze jeugd, die inmiddels zo ver weg voelt. Maar een toevallige ontmoeting met de Amerikaanse piloot Ray doet Nellies wereldbeeld voorgoed veranderen.

Net als Nellie haar nieuwe leven met Ray wil omarmen, vindt er een verschrikkelijk ongeluk plaats tijdens een van de nachtelijke luchtaanvallen. Terwijl de geheimen over de fatale nacht worden ontrafeld en de waarheid aan het licht komt, stort Nellies wereld in en blijkt niemand veilig voor de desastreuze consequenties van de oorlog.Geïnspireerd door de geschiedenis van haar eigen familie zet Millie Bobby Brown met Nineteen Steps een schitterende debuutroman neer over liefde, verlangen en verlies.Millie Bobby Brown (2004) is een Britse, Emmy-bekroonde actrice, bekend van de serie Stranger Things en de Enola Holmes-films. In 2018 werd ze op veertienjarige leeftijd door TIME aangewezen als een van de honderd meest invloedrijke personen ter wereld. Millie Bobby Brown is Goodwill-ambassadeur voor UNICEF en heeft het make-upmerk Florence opgericht. Nineteen Steps is haar debuutroman.

GENRE
Belletristik und Literatur
ERSCHIENEN
2023
12. September
SPRACHE
NL
Niederländisch
UMFANG
376
Seiten
VERLAG
Prometheus
GRÖSSE
2,1
 MB

Mehr Bücher von Millie Bobby Brown

Nineteen Steps Nineteen Steps
2023
Neunzehn Stufen Neunzehn Stufen
2024
Tizenkilenc lépcsőfok Tizenkilenc lépcsőfok
2024
Dezanove Degraus Dezanove Degraus
2024
Dix-Neuf Marches Dix-Neuf Marches
2024
19 stopni 19 stopni
2023