Operation Stormhatt Operation Stormhatt

Operation Stormhatt

    • 8,49 €
    • 8,49 €

Beschreibung des Verlags

Författaren skulle kunna vara en partisan från Umeå, sprungen ur den akademiska myllan. En ansiktslös vålnad från den militanta veganrörelsens skugga.

Operation Stormhatt är ett narrativ som böljar mellan verklighet och fiktion, mellan dåtid, nutid och framtid. Berättelsen pendlar främst mellan uppväxten i Umeå och äventyren i Stockholm, men återvänder ständigt till det förlorade barnet. Traumat som aktiverat den slumrande krigaren som alltid stått vid sidan om, avskärmad med sitt rationella raseri, likt en skeppsbruten i ett hav av foliehattar. Vi bevittnar den introverta pacifistens metamorfos till global terrorist, Spiritus Rector, vars mästarprov utgörs av ett attentat mot Nobelfesten. Och därefter sprids chockvågor över världen.

Vi fängslas av huvudpersonens svidande samhällsbetraktelser och serveras samtidigt beska sanningar om oss själva. Vi anar hur berättarjagets inre röster, minnen och hypnotiska idéer sammanflätas till en koherent livsberättelse, där äntligen en mening i tillvaron uppenbarar sig.

Operation Stormhatt speglar den surrealistiska samtiden. Och rannsakar människans natur. Snart stundar fullskalig klimatterrorism i ett desperat försök att väcka världsförledarna ur deras kapitalistiska rus. Något omvälvande måste ske NU! Vi befinner oss i en tidsålder där det gäller att vara djärv. Eller för evigt försvinna i historiens mausoleum.

Tärningen är kastad. Ikläder du dig huvudrollen som anstiftare eller birollen som anonym statist?

GENRE
Krimis und Thriller
ERSCHIENEN
2023
19. Dezember
SPRACHE
SV
Schwedisch
UMFANG
322
Seiten
VERLAG
Books on Demand
GRÖSSE
356,2
 kB