Beschreibung des Verlags

Zoti ia ka kushtuar njeriut çdo gjë që ka në qiej e në tokë, por edhe ka bërë të ditur se s’e ka lënë njeriun të papreokupuar e të paorientuar. Duke vënë ligje hyjnore edhe për botën, edhe për njeriun, e ka vënë rrjedhën e përgjithshme të jetës nën dekretimin e vet brenda një ekuilibri të ëmbël lirie dhe përgjegjësie.

GENRE
Religion und Spiritualität
ERSCHIENEN
2011
23. April
SPRACHE
SQ
Albanisch
UMFANG
825
Seiten
VERLAG
Erkam Publications
GRÖSSE
871.6
 kB

Mehr Bücher von Murat Kaya