Beschreibung des Verlags

Njeriu mahnitet mbas karakterit dhe për këtë e imiton atë të cilin e admiron. Kjo është një ndjesi e lindur. Kështu që, personat për të cilët ndjehet një nivel i lartë admirimi, kanë një vend të veçantë në ndërtimit e personalitetit të njeriut. Të bëhesh si ai që do, realizohet duke marrë shembujt e bukur që reflektohen nga ai.

GENRE
Religion und Spiritualität
ERSCHIENEN
2011
25. Januar
SPRACHE
SQ
Albanisch
UMFANG
701
Seiten
VERLAG
Erkam Publications
GRÖSSE
609.9
 kB

Mehr Bücher von Osman Nuri Topbas