Rejsens mål

    • 0,99 €
    • 0,99 €

Beschreibung des Verlags

"Geertsen spurgte José, om der ikke var et sted de kunne tale sammen, og josé pegede på to stole, der stod henne ved vinduet. Mens han satte sig, var der kun ét spørgsmål, der brændte i ham: Var det meningen, at hun skulle rejse alene?

- Jeg ved det er ubelejligt, José. I første omgang skal jeg bare vide, hvornår du sidst har set Elisabeth.

José blev bleg, og Geertsen betragtede, hvordan manden foran ham med ét gik i opløsning."

12 danske forfattere, herunder Katrine Marie Guldager, har skrevet en kriminovelle. Hver novelle skal indeholde en rejse, men hvad der i øvrigt sker, er helt op til forfatterne selv. Novellen 'Rejsens mål' er en del af serien 'Mord på farten', der blev trykt første gang i DSB's magasin Ud & Se i 2011. E-novellen er udgivet i samarbejde mellem forfatteren, Lindhardt og Ringhof og Ud & Se.En stribe danske forfattere har skrevet en kriminovelle. Hver novelle skal indeholde en rejse, men hvad der i øvrigt sker, er helt op til forfatterne selv. Novelleserien 'Mord på farten' blev trykt første gang i DSB's magasin Ud & Se i 2011. E-bogen er udgivet i samarbejde mellem forfatteren, Lindhardt og Ringhof og Ud & Se.Noveller: Hanne Marie Svendsen: Uønsket passager, Mette Winge: Sejltur med Caledonia, Susanne Staun: Sexgud, Anna Grue: Tavshed er guld, Leif Davidsen: Brodden, Kristian Ditlev Jensen: Stemmen i dit hoved, Katrine Marie Guldager: Rejsens mål, Anders Bodelsen: Stjernerne vil lyse, Gretelise Holm: Kaerlighed.com

Novellerne er udgivet samlet og separat.

Katrine Marie Guldager (født 1966) er uddannet på RUC og Forfatterskolen. Hun debuterede med digtsamlingen ‘Dagene skifter hænder‘ i 1994. Siden har hun i stigende grad benyttet sig af prosa. Tre bøger med noveller er samlet i ét bind, ‘Drengen på stentrappen‘, 2009. I 2010 udkom hendes anden roman, ‘Ulven‘. Denne novelle er hendes debut som krimiforfatter.

GENRE
Belletristik und Literatur
ERSCHIENEN
2012
23. Juli
SPRACHE
DA
Dänisch
UMFANG
10
Seiten
VERLAG
Lindhardt og Ringhof
GRÖSSE
332,7
 kB

Mehr Bücher von Katrine Marie Guldager

2018
2019
2015
2015
2015
2015