Sielujen maalari Sielujen maalari

Sielujen maalari

    • 20,99 €
    • 20,99 €

Beschreibung des Verlags

Taidetta, rakkautta ja kunnianhimoa itseään rikki repivän kaupungin varjossa

Ildefonso Falconesin Sielujen maalari on tarina kunnianhimoisesta taidemaalarista 1900-luvun alun kahtia jakautuneessa kaupungissa.

Taidemaalari Dalmau Sala elää köyhää taiteilijaelämää Barcelonassa vuonna 1901. Kaupunki on alkanut jakautua kahtia teollistumisen ja modernisaation johdosta. Vauraus kertyy jo entisestään vauraille Antoni Gaudín suunnittelemien kauniiden talojen kohotessa kohti taivasta, kun taas köyhä työväenluokka joutuu samaan aikaan taistelemaan oikeuksiensa ja tasa-arvoisemman yhteiskunnan puolesta.

Teloitetun anarkistin poika Dalmau on kahden maailman välissä: hänen perheensä ja rakastettunsa Emma ovat työväenluokan kiihkeitä kannattajia, kun taas hänen oppi-isänsä ja työnantajansa don Manuel Bello on konservatiivinen vanhojen arvojen ja uskonnon puolustaja. Kun Dalmaun taideteokset alkavat yhtäkkiä saada mainetta ja hän tapaa kollegansa Pablo Picasson, rikkauksien äärellä seisova maalari joutuu punnitsemaan arvojensa ja periaatteidensa hintaa.

Meren katedraali -kirjallaan maailmanmaineeseen noussut Ildefonso Falcones kuvaa Sielujen maalarissa väkevästi ja elinvoimaisesti taiteellisen sielun kamppailua ympärillä olevan maailman lähestyessä räjähtämispistettä.

GENRE
Belletristik und Literatur
ERSCHIENEN
2021
9. März
SPRACHE
FI
Finnisch
UMFANG
744
Seiten
VERLAG
Bazar
GRÖSSE
4,6
 MB

Mehr Bücher von Ildefonso Falcones & Jyrki Lappi-Seppälä

Die Pfeiler des Glaubens Die Pfeiler des Glaubens
2010
Die Kathedrale des Meeres Die Kathedrale des Meeres
2018
Die Erben der Erde Die Erben der Erde
2018
Das Lied der Freiheit Das Lied der Freiheit
2014
Die Tränen der Welt Die Tränen der Welt
2021
La catedral del mar La catedral del mar
2010