• 12,99 €

Beschreibung des Verlags

En vidunderligt sjov og romantisk historie om at turde give slip og miste kontrollen et øjeblik for endelig at møde kærligheden.

Bogen strøg til tops på både New York Times’ og USA Todays bestsellerliste med raketfart og er i dag solgt til udgivelse i mere end 10 lande.


“Kys, grin, drama og en kemi, der slår gnister og får dit hjerte til at galoppere. ‘Som stjernerne står’ har det hele!”

– GOODREADS.COM


Kontrolfreaken Bliss Edwards er 22 år og snart færdig på college. Hun er glad for sit liv, hun er omgivet af gode venner, og hun har tjek på tingene. Der er bare én lille detalje: Hun har aldrig været i seng med en fyr.


En aften beslutter hun sig derfor for få det overstået med et one-night-stand. Men hun får i sidste øjeblik kolde fødder og efterlader en flot fremmed alene i sin seng. Og som om det ikke var pinligt nok i sig selv, opdager hun dagen efter, at hendes nye dramalærer er manden, hun efterlod nøgen i sin seng for mindre end otte timer siden ...


CORA CARMACK er en amerikansk bestsellerforfatter, opvokset i en lille by i Texas og bosat i New York, hvor hun tilbringer sin tid med at skrive, rejse og bingewatche Netflix. “Som stjernerne står” er hendes debutroman og den første bog i den populære Losing It-trilogi.


”Romantisk, sjov og vildt sexet […] Et must read for alle new adult-fans.” – GOODREADS.COM

GENRE
Belletristik und Literatur
ERSCHIENEN
2016
1. April
SPRACHE
DA
Dänisch
UMFANG
300
Seiten
VERLAG
Lindhardt og Ringhof
GRÖSSE
2.2
 MB

Mehr Bücher von Cora Carmack