Străinul Pe Drumul Spre Emaus

O explicaţie clară şi simplă a cărţii celei mai de succes din lume

    • 5,0 • 1 Bewertung

Beschreibung des Verlags

Străinul avea un mesaj… pentru persoana care nu ştie nimic despre cea mai vândută carte din lume– Biblia,… şi pentru cei care vor să ştie mai mult.


A fost numită "cea mai greşit înţeleasă carte din istorie."


S-au purtat războaie în numele ei, scandaluri s-au precipitat din cauza ei, politica a fost modelată şi remodelată la cuvântul ei. Teologii au apărat-o dar au şi ponegrit-o. Scepticii au făcut la fel. Dacă eşti un reprezentant obişnuit al rasei umane, ai fost deseori uimit de toată tevatura pe seama Bibliei. Dar rămâne o întrebare: "Ce spunea ea cu adevărat?"


Aceasta este o carte care explică cele mai importante teme din Biblie într-un mod clar şi logic. Fără să se concentreze pe o singură parte – pierzând din vedere întregul – autorul leagă laolaltă într-un mod cronologic întregul text ca o mare dramă universală, privind evenimentele din perspectiva celor care au experimentat scrierea istoriei. Rezultatele sunt uneori comice, alteori înspăimântătoare – dar întotdeauna în acord cu ce spune textul. 


Când veţi termina de citit această carte, s-ar putea să vă descoperiţi crezând "Cartea" mai mult ca niciodată. Sau este posibil să alegeţi să nu o credeţi. Abordarea obiectivă a autorului lasă această decizie la latitudinea fiecăruia.


John Cross este lector, scriitor, fotograf şi familist.  De-a lungul anilor interesele lui au inclus pescuitul, drumeţiile, alpinismul, canotajul, navigaţia, pilotajul, scufundările şi radiofonia pentru amatori. Printre altele el a scris şi regizat cinci filme ce au fost premiate. El a trăit şi lucrat în trei ţări, dar a vizitat alte douăzeci şi unu. Timp te câţiva ani a trăit în Papua Noua Guinee. Dar nici o pasiune nu a egalat dorinţa lui de a explica "Cartea" într-un mod simplu. John şi familia lui sunt originari din Canada.

GENRE
Religion und Spiritualität
ERSCHIENEN
2007
4. September
SPRACHE
RO
Rumänisch
UMFANG
310
Seiten
VERLAG
GoodSeed International
GRÖSSE
5,4
 MB

Mehr Bücher von John R. Cross

2015
2000
2015
2016
2016
2013

Kund:innen kauften auch

2013
2014
2014
2015
2013
2008