• 8,99 €

Beschreibung des Verlags

Dag Heward-Mills është autori i shumë librave, duke përfshirë edhe librin shumë të shitur “Besnik dhe i pabesë.” Ai është themeluesi i denominacionit të më shumë se dy mijë kishave të quajtur Kisha Fanar Ndërkombëtare- The Lighthouse Chapel International
Dag Heward-Mills, është një ungjilltar ndërkombëtar, ai drejton fushata ndërkombëtare shëruese për Jezusin dhe drejton konferenca kudo në botë. Për më shumë informacion vizitoni http://www.dagHewardmills.org.

GENRE
Religion und Spiritualität
ERSCHIENEN
2018
2. September
SPRACHE
SQ
Albanisch
UMFANG
228
Seiten
VERLAG
Dag Heward-Mills
GRÖSSE
691.8
 kB

Mehr Bücher von Dag Heward-Mills