• 22,99 €

Beschreibung des Verlags

I 1920 stiftede foretagsomme mænd en professionel footballliga i en bilforretning i Canton. Dengang havde de færreste fantasi til at forestille sig, at NFL skulle blive en milliardindustri og gøre Super Bowl til en slags national helligdag.


‘TOUCHDOWN. 100 år med NFL. Mændene. Magtkampene. Milepælene’ går tæt på forvandlingen og skildrer spillets og ligaens udvikling gennem 100 år. Det er fortællingen om, hvordan superstjerner som Tom Brady har leveret magiske øjeblikke, og ikoniske trænere som Bill Walsh revolutionerede spillet, mens visionære ledere overvandt økonomiske trængselstider, interne slagsmål og truslen fra rivaliserende ligaer og via en banebrydende forretningsmodel og et tæt parløb med tv skabte en succes uden sidestykke i amerikansk sport. Men det er også fortællingen om, hvordan NFL overlevede Depressionen og Anden Verdenskrig og fodslæbende slog et slag for racelighed. Om hvordan NFL navigerede igennem de tumultariske 1960’ere med mordet på en præsident, lammende strejker i 1980’erne, terrorangrebet i 2001 og fik tusindvis af danske tv-seere til at sidde sent oppe søndag efter søndag.


Jeppe Dong Abrahamsen (f. 1981) arbejder som journalist på Politiken og har dækket NFL siden 2006 for både metroXpress, B.T. Sporten, Tipsbladets årlige NFL-magasin og netmediet Kongressen.com. Han har tidligere boet og studeret i San Francisco og blandt andet overværet Super Bowl på stadion. Desuden har han dækket to amerikanske præsidentvalg. ‘TOUCHDOWN’ er hans første bog

GENRE
Sport und Freizeit
ERSCHIENEN
2020
11. September
SPRACHE
DA
Dänisch
UMFANG
424
Seiten
VERLAG
Forlaget Momenta
GRÖSSE
8,2
 MB