Uppstigandet (Första boken i The Dove Chronicles) Uppstigandet (Första boken i The Dove Chronicles)

Uppstigandet (Första boken i The Dove Chronicles‪)‬

    • 4,99 €
    • 4,99 €

Beschreibung des Verlags

»Karen Bao är en otroligt begåvad författare. Jag älskade Uppstigandet och längtar efter att få läsa mer!« | CHRISTOPHER PAOLINI , författare till Eragon

»Komplex världsuppbyggnad, fascinerande karaktärer och ett rappt tempo, för att inte tala om en riktigt spännande upplösning.« | BOKPANDAN

Femtonåriga Phaet har levt hela sitt liv i en koloni på månen. Hon har knappt sagt ett ord sedan hennes pappa dog i en olycka för nio år sedan. Hon tar hand om plantorna i Växthus 22, låter sin bästa vän föra hennes talan, och håller sig borta från regeringens radar.
Så arresteras en dag hennes mamma. Enda sättet för Phaet att rädda sina yngre syskon från det förnedrande Skyddsboendet är att ta värvning i milisen, den ansiktslösa armé som övervakar månbaserna och skyddar dem mot attacker från desperata jordbor.
Utbildningen är brutal, men det är också här Phaet ingår i en komplicerad men meningsfull allians med den övernaturligt begåvade Wes, en outsider liksom hon själv.
Uppnå hög rang, rädda sina syskon, befria sin mamma: det är så planen ser ut. Tills Phaets logiskt ordnade värld börjar spricka i fogarna.

KAREN BAO är en amerikansk författare, född i Kalifornien. För tillfället bor hon i New York där hon studerar miljöbiologi. Uppstigandet [Dove Arising] är Karen Baos uppmärksammade debutroman, som hon började skriva redan som 17-åring.


»Otroligt fascinerande läsning. Jag har stora förhoppningar för de kommande delarna.« | I HEART FANTASY

GENRE
Science-Fiction und Fantasy
ERSCHIENEN
2014
1. Dezember
SPRACHE
SV
Schwedisch
UMFANG
415
Seiten
VERLAG
Modernista
GRÖSSE
3,8
 MB

Mehr Bücher von Karen Bao

Dove Exiled Dove Exiled
2016
Exiliada (Dove Chronicles 2) Exiliada (Dove Chronicles 2)
2016
Ascendente (Dove Chronicles 1) Ascendente (Dove Chronicles 1)
2015
Dove Alight Dove Alight
2017
Dove Arising Dove Arising
2015