Beschreibung des Verlags

Het profielwerkstuk is een verplicht onderdeel voor het Havo examen (2013-2014). 

Wij (Givan Hieralal en Aniss Idahmanen ) hebben uiteindelijk samen gekozen voor  de Vietnamoorlog als onderwerp:

De Vietnamoorlog

Over de Vietnamoorlog is ontzettend veel geschreven en er is heel veel (schokkend) beeldmateriaal van aanwezig.  Het interessante van dit onderwerp is het vele materiaal (zowel filmbeelden als foto’s) en de vele discussies (blogs e.d.) op het internet. Voor het eerst in de geschiedenis was een oorlog (met vaak schokkende beelden) direct in de huiskamers te volgen.  Mede door alle aandacht kwam er kwam er wereldwijd een  maatschappelijke discussie tot stand, wat enorm veel invloed op de oorlog heeft gehad en eigenlijk nog steeds heeft.  Er waren geen geheimen meer.

Naast het profielwerkstuk hebben we besloten gebruik te maken van alle (nieuwe) media en hebben daarom als “bonus” een Electronische versie (E-book) gemaakt welke als snelle naslagwerk gelezen en door de vele mooie foto’s  bekeken en daarnaast makkelijk gedeeld kan worden.  

 Dit boek is voornamelijk een beeldverslag met korte tekstuitleg  van ons beeld van alles wat we hierover gelezen, gezien (film en computergames) en in werkelijkheid hebben ervaren (tijdens mijn vakantie in 2012). 

VEEL LEES EN KIJKPLEZIER

Givan en Aniss

GENRE
Geschichte
ERSCHIENEN
2013
24. November
SPRACHE
NL
Niederländisch
UMFANG
36
Seiten
VERLAG
Givan Hieralal & Aniss Idahmanen
GRÖSSE
28,4
 MB

Kund:innen kauften auch

2015
2014
2010
2013
2011
2020