Förhållanden som funkar

Hur vetenskapen om anknytningsmönster kan hjälpa dig att hitta och behålla kärleken

    • 115,00 kr
    • 115,00 kr

Publisher Description

"Relationsboken vars popularitet aldrig tycks sina." - New York Times.

Vi förlitar oss redan på vetenskapen när det gäller hur vi ska äta, träna och sova. Varför inte låta vetenskapen hjälpa oss att förbättra våra relationer?

I den här banbrytande boken avslöjar psykiatern och hjärnforskaren Amir Levine och psykologen Rachel Heller hur anknytningsteorin kan hjälpa oss att hitta och behålla kärlek.
De ger också läsaren råd om hur man ska navigera i sina relationer på ett klokare sätt beroende på vilken anknytningsstil man har och ger en insiktsfull titt på vetenskapen bakom kärlek.
- Människor med ängslig anknytningsstil tänker ofta intensivt på sina relationer och är oroliga för om deras partner kan återgälda deras kärlek.
- Människor med undvikande anknytningsstil likställer förtrolighet med förlust av oberoende och försöker ständigt minimera närheten.
- Människor med trygg anknytningsstil känner sig bekväma med närhet och är vanligtvis varma och kärleksfulla.
Med fascinerande psykologisk insikt, frågeformulär och fallstudier hjälper Levine och Heller dig att förstå de tre anknytningsstilarna, identifiera din egen stil och känna igen andra människors anknytningsstil så att du kan hitta en partner som passar dig eller förbättra ditt nuvarande förhållande.
Det här är boken du ska läsa om du vill skapa starkare, mer givande relationer med andra.

GENRE
Health & Well-Being
RELEASED
2022
1 December
LANGUAGE
SV
Swedish
LENGTH
282
Pages
PUBLISHER
Akademius
SIZE
1.2
MB

More Books by Rachel Heller & Amir Levine

2011
2010
2023
2020
2021
2019