Agár (Kis Angol Agár) Agár (Kis Angol Agár)

Agár (Kis Angol Agár‪)‬

    • USD 3.99
    • USD 3.99

Descripción editorial

A világon számos fajta van, és Önt egy Whippet (Kis Angol Agár) kutyafajta érdekli. Ez a kutya kivételesen jó sportoló, és hozzáállását és foglalkozását ennek megfelelően kell alakítani. Ez tehát némi kihívás elé állíthatja Önt. Azt is szem előtt kell tartania, hogy a Whippet vadászkutya, ezért speciális kiképzést igényel, amelyhez sok időt és türelmet kell fordítania. A vadász- és üldözési ösztön veleszületett ebben a fajtában, és nem lehet és nem is szabad egyszerűen elnyomni.

Az agár futásra született. Ezt mindenképpen figyelembe kell vennie, ha tart egyet. Ez az útmutató arra hivatott, hogy a lehető legkönnyebben kezelhesse a Whippet-et, és tippeket, tanácsokat, de a foglalkozására vonatkozó javaslatokat is adjon.

A könyv tartalma:
A kopó történeteA Whippet jelleme és természeteTáplálkozás, tartás és edzésA fontos betegségek felismeréseHasznos foglalkozásEgyesületek és klubok a kopók számára
Reméljük, hogy mindezek az információk segítettek Önnek a Whippet mellett vagy ellen dönteni. Élvezze az olvasást, böngészést és tanulást.

GÉNERO
Estilo de vida y hogar
PUBLICADO
2022
12 de diciembre
IDIOMA
HU
Húngaro
EXTENSIÓN
102
Páginas
EDITORIAL
Levente Szabó
VENDEDOR
Draft2Digital, LLC
TAMAÑO
402.6
KB

Más libros de Levente Szabo

Yorkshire Terrier Yorkshire Terrier
2023
Jack Russell Terrier Jack Russell Terrier
2023
Hovawart Hovawart
2023
Beagle Beagle
2022
Szókratészi Párbeszéd és Szókratészi Beszélgetés (Szókratészi Dialógus) Szókratészi Párbeszéd és Szókratészi Beszélgetés (Szókratészi Dialógus)
2022
Differenciális Pszichológia: Vonáselméletek és Diszpozicionális Elméletek (Differenciál-pszichológia) Differenciális Pszichológia: Vonáselméletek és Diszpozicionális Elméletek (Differenciál-pszichológia)
2022