• USD 3.99

Descripción de editorial

SERIA „CHESAPEAKE SHORES“
Au trecut ani buni de când Abby O’Brien Winters nu a mai pus piciorul în orașul natal, Chesapeake Shores. Orășelul din Maryland proiectat și construit de tatăl ei îi aduce aminte de prea multe momente dureroase. Iar Abby este, oricum, mult prea ocupată cu munca de pe Wall Street, cu rămășițele unui mariaj destrămat și cu energicele ei fiice gemene.
Și totuși, un telefon alarmant primit de la sora ei cea mai mică o face să se întoarcă degrabă acasă pentru a sări încă o dată în ajutorul lui Jess și a feri de un mare dezastru financiar visul surorii ei de a renova fermecătorul han pe care aceasta îl administrează.
Dar salvarea hanului și întoarcerea în orașul natal nu înseamnă doar reîntâlnirea cu familia ei ieșită din tipare, ci și cu Trace Riley, bărbatul pe care Abby l-a părăsit brusc cu zece ani în urmă.
Trace s-ar putea dovedi o mare piedică în calea planurilor ei… sau, poate, dovada că viața îți oferă în cele mai surprinzătoare moduri o a doua șansă când te aștepți mai puțin.

„Sherryl Woods știe ce așteaptă cititorii de la poveștile ei și niciodată nu îi dezamăgește.“
RT Book Reviews

Sherryl Woods este autoarea a peste 100 de romane de dragoste și mystery, foarte apreciate de cititori și critici. Seria „Chesapeake Shores“ a fost ecranizată într-un serial de televiziune, aflat deja la al patrulea sezon.

GÉNERO
Romance
PUBLICADO
2019
agosto 26
LENGUAJE
RO
Rumano
EXTENSIÓN
352
Páginas
EDITORIAL
Litera Media Group
VENDEDOR
PublishDrive Inc.
TAMAÑO
2.5
MB

Más libros de Sherryl Woods