Négy kérdés

Egyszerű és hatékony módszer, amely emberek millióinak segített megváltoztatni az életét!

    • USD 9.99
    • USD 9.99

Descripción editorial

„EZ A KÖTET MINDENRE VÁLASZT AD. FORGASSÁK HASZONNAL!”
Eckhart Tolle
Byron Katie élete függőségek rabságában, kilátástalanul és reményvesztetten telt egészen 1986-ig, amikor egy napon – egészen váratlanul – olyan élményben volt része, melyet ő maga „valóságra ébredés”-ként írt le.
Mi vezette el ehhez a megtapasztaláshoz? Tett bármit, aminek következménye lehetett a hirtelen megvilágosodás? Mi történt vele valójában?
Katie megvilágosodása előtt jó ideje magába zárkózva élt. Napjai monoton egyhangúságban és eseménytelenül teltek, legtöbbször négy kérdés töltötte ki gondolatait, ezeket ismételgette magában, keresve, kutatva a válaszok után. Minden újabb felmerülő gondolata után a következő kérdéseket tette fel magának:
    Igaz?
    Egészen biztosan tudod, hogy igaz?
    Hogyan reagálsz, amikor elhiszed ezt a gondolatot?
    Ki lennél a gondolatod nélkül?
Négy egyszerű kérdés ez, mely minden emberi helyzetre alkalmazható. Byron Katie önsegítő módszerét, „A Munkát” (The Work) ez idáig százezrek sajátították el világszerte. Sikerét annak köszönheti, hogy úgy vezeti el sorsfordító felismerésekhez az olvasót, hogy nem kell más hozzá, mint papír, ceruza, egy kis önismeret és az elvégzett Munka.
„Rájöttem, hogy amikor elhiszem a gondolataimat, szenvedek, amikor viszont nem hiszem el őket, nem szenvedek, és ez igaz minden egyes emberi lényre. A szabadság ennyire egyszerű. Úgy találtam, hogy a szenvedés választható, opcionális. Olyan örömre leltem magamban, ami sosem tűnik el, egyetlen pillanatra sem. És ez az öröm mindenkiben ott van ugyanúgy.”
Byron Katie

GÉNERO
Salud, mente y cuerpo
PUBLICADO
2019
6 de junio
IDIOMA
HU
Húngaro
EXTENSIÓN
312
Páginas
EDITORIAL
Édesvíz Kiadó
VENTAS
PublishDrive Inc.
TAMAÑO
3.4
MB

Más libros de Byron Katie

2012
2017
2018
2022
2021
2019

Otros clientes también compraron