A jó dolgok kezdete - Gondolataink és érzelmeink egyensúlya a teljes életért A jó dolgok kezdete - Gondolataink és érzelmeink egyensúlya a teljes életért

A jó dolgok kezdete - Gondolataink és érzelmeink egyensúlya a teljes életért

    • USD 10.99
    • USD 10.99

Descripción editorial

Érzelmeink és gondolataink közvetlen hatást gyakorolnak a szervezetünkre, a valóságészlelésünkre, de még a génjeinkre is.  Az a mód, ahogyan konfliktusainkat kezeljük, fogékonnyá tehet minket a szorongásra és a depresszióra, vagyis a 21. század leggyakoribb betegségeire.  A könyvből megtudjuk, milyen fontos megtanulni a figyelem irányítását, és segítségével felfedezzük, milyen állomások vannak a félelmek és a szorongás elleni küzdelemben, valamint azt is, hogyan csatornázzuk be és dolgozzuk fel a testi és szellemi értelemben is bénító negatív érzelmeket.  Marian Rojas Estapé azt mondja: ha boldogok akarunk lenni, előbb dolgozzuk fel a múltbéli sérüléseinket, utána viszont éljünk egészen a jelenben, és forduljunk reményteljesen a jövő felé. Mert a boldogság nem az, ami történik velünk, hanem az, ahogyan értelmezzük a velünk történteket. 

GÉNERO
Salud, mente y cuerpo
PUBLICADO
2022
15 de septiembre
IDIOMA
HU
Húngaro
EXTENSIÓN
304
Páginas
EDITORIAL
Corvina Kiadó
VENTAS
PublishDrive Inc.
TAMAÑO
4.6
MB

Más libros de Marian Rojas Estapé

Cómo hacer que te pasen cosas buenas Cómo hacer que te pasen cosas buenas
2018
Encuentra tu persona vitamina Encuentra tu persona vitamina
2021
Recupera tu mente, reconquista tu vida Recupera tu mente, reconquista tu vida
2024
Cómo hacer que te pasen cosas buenas + Encuentra tu persona vitamina (pack) Cómo hacer que te pasen cosas buenas + Encuentra tu persona vitamina (pack)
2022
Recupera la teva ment, reconquista la teva vida Recupera la teva ment, reconquista la teva vida
2024
Troba la teva persona vitamina Troba la teva persona vitamina
2021