• USD 5.99

Descripción de editorial

Què és el coaching? Per a què serveix? Qui el necessita? Com s’inicia i quan s’acaba? Quines eines s’utilitzen? Què passa a cada sessió?

A través dels deu professionals del coaching de diferents àmbits, aquesta obra respon a aquestes i altres qüestions, al mateix temps que descriu detalladament la seva pràctica. Aquest llibre de coaching està escrit per deu autors i cada un d’ells està especialitzat en una àrea de coaching diferent que es mostra a través dels casos reals: executiu, emprenedors, psicològic, educació, salut, vocació professional, personal, equips de treball, psicològic i per últim coaching per a un mateix.

Amb la lectura de cada capítol coneixerà un àmbit diferent de com aplicar el coaching i una gran varietat d’estils per practicar-lo, al mateix temps que gaudirà amb cada una de les deu històries d’èxit que ens ofereix aquesta obra.

•Tot el llibre està basat en casos reals. Reptes, pors, debilitats i fortaleses expressats per diferents clients que mostren totes les oportunitats que ens ofereix el coaching.

• És un llibre escrit per varis autors, doncs no existeix una única manera, ni un únic estil i els clients i els seus objectius també son molt variats.

•Tant si ens plantegem de fer un canvi a la nostra vida com si és un coach experimentat, aquest llibre aporta valuosos coneixements.

•Al llegir-lo tindrà la sensació d’estar present i observant la intimitat d’un procés de coaching.

GÉNERO
Negocios y finanzas personales
PUBLICADO
2013
noviembre 27
LENGUAJE
CA
Catalán
EXTENSIÓN
224
Páginas
EDITORIAL
Amat Editorial
VENDEDOR
PROFIT EDITORIAL IMMOBILIARIA SL
TAMAÑO
1.5
MB