Dones de futbol Dones de futbol

Dones de futbol

Pròleg de Dolors Ribalta

    • USD 6.99
    • USD 6.99

Descripción editorial

Història —i històries— de pioneres, lluitadores, referents i noves estrelles que han construït dins del futbol un espai de dignitat per a les dones.

Moments recents d'impacte com el Mundial de França, que va ser un èxit mediàtic arreu del món, o la victòria del Barça a la Champions, han consolidat un lloc d'interès per al futbol practicat per dones.

Cada vegada hi ha més afició i hi ha més inversió. El futbol professional ja és una opció ferma per als millors clubs femenins d'Europa i els Estats Units, i moltes jugadores comencen a sumar acords publicitaris als contractes esportius. Però la realitat no sempre ha estat tan generosa amb la dona futbolista, que durant dècades ha hagut de lluitar contra insults, prohibicions, masclisme i deixadesa per poder jugar a futbol.

Aquest llibre és un viatge apassionant pels gairebé cent quaranta anys d'història d'un futbol femení que, a Espanya, no va ser reconegut per la Reial Federació Espanyola de Futbol fins a finals del 1980. I tot, amb l'energia de desenes de dones valentes que van obrir camí.

GÉNERO
Deportes y vida al aire libre
PUBLICADO
2022
7 de enero
IDIOMA
CA
Catalán
EXTENSIÓN
240
Páginas
EDITORIAL
Columna CAT
VENDEDOR
Editorial Planeta, S.A.U.
TAMAÑO
1.7
MB