• USD 7.99

Descripción editorial

Som nyuddannet læge opdager Henry Marsh sin store passion for hjernekirurgi og står i dag ved enden af sin karriere som en veteran på området.


Med usædvanlig oprigtighed, klarsyn og vilje til at tage stilling til vanskelige moralske, filosofiske og etiske spørgsmål fortæller han i sine erindringer om sit arbejde og sit liv. Om sit forhold til sine patienter, mennesker hvis liv bogstavelig talt hænger i en tynd tråd, og til sine egne succeser og fatale fejltrin. Om hvordan det er hver dag at stå med et så vidtrækkende ansvar og så hårfin en fejlmargen – og samtidig måtte kæmpe med systemets træghed og mangler. Erfaringer og indsigter, der sætter tilværelsen i perspektiv. 


”Når en bog begynder sådan her: ”Jeg er tit nødt til at skære ind i hjernen, og det er noget jeg hader at gøre” – kan man ikke slippe den, så er man nødt til at læse videre, ikke? Hjernekirurgi, det er den mest fjerntliggende ting for mig, jeg aner ingenting om det, og som med alt, jeg ikke ved noget om, stoler jeg fuldstændig på dem, der besidder evnerne til at udføre det, og har en tilbøjelighed til at glemme det menneskelige element, der er fejltagelser, misforståelser, held og uheld, men også det ikke-professionelle hverdagsliv, de har.

GÉNERO
Biografías y memorias
PUBLICADO
2018
1 de febrero
IDIOMA
DA
Danés
EXTENSIÓN
294
Páginas
EDITORIAL
Don Max
VENTAS
JP Politikens Forlagshus
TAMAÑO
2.6
MB

Más libros de Henry Marsh

2016
2018
2018
2017
2017
2017