I Jesu navn I Jesu navn

I Jesu navn

    • USD 28.99
    • USD 28.99

Descripción editorial

Direktøren for Kunstsentrum Bergen blir funnet skutt og drept på sitt hjemmekontor. Et stjålet verdifullt maleri av en polsk kunstner som hang på kontoret hans, kan se ut som et opplagt drapsmotiv. Men politiførstebetjent Bogart Ness mistenker raskt at kulen, som drepte direktøren, også kan være motivert i personlige ambisjoner, store penger og forbindelseslinjer til polsk og russisk mafia.

Drapsetterforskningen avslører etter hvert store familiære konflikter. En tvilsom ”reservejesus”, en nyfrelst enke, hennes sønn og kjæresten, er alle involvert i et skremmende nettverk av Gudstro, løgn, vold og psykisk uballanse. Politiførstebetjent Bogart Ness jobber anstrengt og blir stadig forstyrret av fantasier om sin kollega Trude Steine.”I Jesu navn” er forfatterens tredje kriminalroman med politiførstebetjent Bogart Ness i hovedrollen. ”Døde til følge” og ”Hevn før du sovner” er tidligere utgitte kriminalromaner i samme serie.

Handlingen i romanen ”I Jesu navn” følger en ny spennende drapsetterforskning i Bergen, men spinner også videre på personlige opplevelser og erfaringer til politimannen Bogart Ness.

René Rønshof var tidligere ansatt som kriminalreporter i Bergens Tidende. I de siste tjue årene har han arbeidet som freelance-journalist og tekst- og manusforfatter.

GÉNERO
Misterio y suspenso
PUBLICADO
2018
15 de marzo
IDIOMA
NB
Bokmål
EXTENSIÓN
360
Páginas
EDITORIAL
Xfix forlag as
VENDEDOR
eBokNorden
TAMAÑO
1.6
MB

Más libros de René Rønshof

Terror Terror
2023
Du Judas Du Judas
2021
Gud Feller ingen tårer Gud Feller ingen tårer
2020
Hevn før du sovner Hevn før du sovner
2013
Døden til følge Døden til følge
2013

Otros clientes también compraron

Nattravnen Nattravnen
2023
Den mørke engelen Den mørke engelen
2021
Den farlige leken Den farlige leken
2021
Det fjerde offeret Det fjerde offeret
2021
Den doble stillheten Den doble stillheten
2021
Den man elsker Den man elsker
2021