O vara la New York O vara la New York

O vara la New York

    • USD 8.99
    • USD 8.99

Publisher Description

E anul 1965 și noul redactor-șef al revistei Cosmopolitan – Helen Gurley Brown – șochează America și salvează o publicație aflată pe moarte, îndrăznind să le vorbească femeilor despre toate lucrurile interzise.


New Yorkul este plin de oportunități pentru fetele singure, cum ar fi Alice Weiss, care își părăsește micul oraș din Midwest pentru a-și urmări visul. Cu puțin ajutor, ajunge asistenta personală a lui Helen Gurley Brown.


Pentru Alice, care vrea să devină fotografă, pare mutarea perfectă, dar nimic nu ar fi putut-o pregăti pentru lumea în care intră. Editorii și scriitorii demisionează pe loc, refuzând să lucreze pentru femeia care a scris bestsellerul scandalos Sex and the Single Girl, iar notele confidențiale, ideile de articole și modelele de copertă continuă să scandalizeze. Când cineva încearcă să o atragă pe Alice într-un plan pentru a-și sabota șefa, ea este mai hotărâtă ca niciodată să o ajute pe Helen să reușească.


În timp ce presiunea crește la revistă, Alice se luptă să nu-și piardă din vedere propriul vis. Pentru că, dacă Helen Gurley Brown a învățat-o ceva, acest lucru este că o femeie poate cere totul de la viață.


Renée Rosen este prima mea alegere când vine vorba de eroine ingenioase care își iubesc munca... O vară la New York este o lectură la fel de delicioasă ca un cocktail de vară! Kate Quinn, autoarea bestsellerului Rețeaua Alice

GENRE
Fiction & Literature
RELEASED
2022
13 January
LANGUAGE
RO
Romanian
LENGTH
336
Pages
PUBLISHER
Litera Media Group
SELLER
PublishDrive Inc.
SIZE
3
MB

More Books by Renée Rosen

Glamour sur la 5e Avenue - le fabuleux destin d'Estéé Lauder Glamour sur la 5e Avenue - le fabuleux destin d'Estéé Lauder
2024
Die Stunde der Reporterin Die Stunde der Reporterin
2023
Fifth Avenue Glamour Girl Fifth Avenue Glamour Girl
2023
Cosmopolitan – Die Zeit der Frauen Cosmopolitan – Die Zeit der Frauen
2023
L'Age d'or L'Age d'or
2022
Cele doua gratii Cele doua gratii
2021