• USD 4.99

Descripción de editorial

Mijn leven staat in 2005 opeens op zijn kop als ik contact maak met de overledenen. Aanvankelijk is er mijn weerstand. 'Dit kan allemaal niet waar zijn.' Uiteindelijk leg ik mijn lot in handen van de tarotkaarten en maak een keuze over mijn toekomst. Mijn zoektocht begint. Ik ga op weg erop vertrouwend dat alles goed komt. In dit boek beschrijf ik mijn belevenissen onderweg.

Maria kruist mijn pad, verzekert mij dat ik niet gek ben en voorspelt mij verbijsterende dingen: boeken, spirituele centra in het buitenland en energiearbeid. Op een yogafestival in Frankrijk ontmoet ik Sonja, mijn vriendin, en overleef met moeite twee en een halve dag white tantra.

Een kristal in de vorm van de Merkaba valt, vier uur na aankoop, kapot op de grond en dit brengt mij op het spoor van Atlantis. Gedurende een examen blijk ik over onverwachte kwaliteiten te beschikken. Samen met Sonja beland ik in een ashram in India waar wij zes dagen lang11.000 keer dezelfde mantra herhalen.

De aanhoudende problemen met mijn linkerknie verwijzen naar mijn vorige levens waarin verraad een belangrijke rol speelde. En waarom voel ik mij zo aangetrokken tot een ruïne op een heuvel. Prachtige mensen kom ik onderweg tegen en van een aantal beschrijf ik hun avonturen. En steeds begeleidt mij op de achtergrond mijn gids, een franciscaner monnik.

Mijn spirituele zoektocht brengt mij uiteindelijk in Italië, een land dat mij tot op de dag van vandaag blijft verbazen. Regelmatig verzucht ik: 'Wat een land.'

GÉNERO
Biografías y memorias
PUBLICADO
2015
julio 8
LENGUAJE
NL
Neerlandés
EXTENSIÓN
261
Páginas
EDITORIAL
Marten Brinkhuis
VENDEDOR
Smashwords, Inc.
TAMAÑO
314.8
KB

Más libros de Marten Brinkhuis