Reinventar-se

    • USD 7.99
    • USD 7.99

Descripción editorial

El best seller de Mario Alonso Puig ara en català.

Què t'arriscaries a fer si sabessis que no pots fallar?

A l'Oracle de Delfos, a l'entrada del temple d'Apol·lo, a l'antiga Grècia, una pedra tenia gravats uns signes estranys. Era una invitació a endinsar-se en una de les aventures més fascinants que l'ésser humà pot emprendre, la de conèixer-se un mateix. Aquest llibre és un mapa que ens acompanyarà en aquest viatge cap al nostre propi interior. A poc a poc s'anirà desvetllant el secret sobre com les persones creem els ulls a través dels quals observem i percebem el món. Són aquests ulls els que tantes vegades fan que ens fixem en les culpes del passat i no en les possibilitats del futur.

Reinventar-se no vol dir convertir-se en algú diferent de qui s'és, sinó posar al descobert el nostre veritable ÉSSER. És en aquest nou espai de possibilitats on afloren la creativitat, la saviesa i l'energia que transformen del tot la nostra experiència, bo i aportant una serenitat, una il·lusió i una confiança més grans a les nostres vides. Triar allò que de mica en mica ens porti a trnasformar la nostra manera de mirar, depèn de nosaltres, de l'exercici de la nostra llibertat personal.

Marcel Proust deia que "el veritable acte del decobriment no consisteix a sortir a buscar noves terres, sinó a aprendre a veure la vella terra amb ulls nous". Són els nostres ulls nous els que ens permetran veure tot allò que abans ens resultava invisible, i també són aquests ulls nous els que ens portaran a descobrir la manera d'assolir tot allò que fins ara ens havia semblat impossible.

(Més de 40.000 exemplars venuts en castellà. Traduït a 7 idiomes).

GÉNERO
Salud, mente y cuerpo
PUBLICADO
2010
1 de enero
IDIOMA
CA
Catalán
EXTENSIÓN
192
Páginas
EDITORIAL
Plataforma
VENTAS
Bookwire Gesellschaft zum Vertrieb digitaler Medien mbH
TAMAÑO
5.6
MB

Más libros de Mario Alonso Puig

2017
2010
2013
2019
2021
2019

Otros clientes también compraron

2018
2012
2018
2018
2019
2012