Sjeldne og dyrebare ting

    • USD 26.99
    • USD 26.99

Descripción editorial

Ethan og Brynnes kjærlighetshistorie fortsetter i fjerde og siste bok i serien om Blackstone- affæren. De har vært på bryllupsreise i Italia og en etterlengtet baby er på vei. Men alt er ikke rosenrødt, for fortiden vil ikke slippe taket og de må fortsette å kjempe for sin kjærlighet. Dette er historien om to sjeler som trenger hverandre for å kunne være komplette. En ektemann og en hustru som forstår hvor spesiell deres kjærlighet er idet de holder på å miste den. To elskere som må blottstille sin mørkeste frykt slik at de kan få fred ... Det er Ethan og Brynne i «Sjeldne og dyrebare ting».


Det blir sagt at Raine Millers kjærlighetsromaner er så dristige at de kan få Barbara Cartland til å snu seg i graven. Blackstone-affæren består av de fire titlene "Naken", "Alt eller ingenting", "Kun for dine øyne" og "Sjeldne og dyrbare ting". De to første titlene ble høsten 2012 løftet fram til kommersiell suksess via sosiale medier og bloggere. Da bok 3 ble utgitt som e-bok i mai 2013, gikk den som de to forrige, rett inn på Amazon, USA Today og New York Times bestselgerlister. Blackstone-affæren er en fortelling om kjærlighet, lidenskap og besettelse. Du vil garantert bli hektet.


Blackstone-affæren består av 1 Naken, 2 Alt elleringenting, 3 Kun for dine øyne og 4 Sjeldne og dyrebare ting. Det er en fortelling om kjærlighet, lidenskap og besettelse. Du vil garantert bli hektet.

Am. forfatter. Skriver kjærlighetsromaner som får Barbara Cartland til å snu seg i graven.

GÉNERO
Misterio y suspenso
PUBLICADO
2015
10 de marzo
IDIOMA
NB
Bokmål
EXTENSIÓN
363
Páginas
EDITORIAL
Gursli Berg Forlag AS
VENTAS
eBokNorden
TAMAÑO
3
MB

Más libros de Raine Miller

2014
2014
2014
2013
2021
2014

Otros libros de esta serie

2018
2015
2015