• USD 5.99

Descripción de editorial

Volumul, cu titlul „Strigăt după gratii”, este o adevărată revoltă şi indignare a unui om care a fost format, instruit şi specializat să lupte împotriva terorismului, a celor mai versaţi infractori, unii de rezonanţă internaţională, la care face referire autorul. Intr-un moment de disperare „întemniţatul” nostru începe o grevă a foamei, care la început, trece neobservată, chiar ignorată total de către cei care l-au încarcerat, riscând sănătatea şi viaţa.

Diversiunea creată în acele zile a indus în minţile oamenilor, confuzii care i-au determinat să se manifeste sau să acţioneze nechibzuit sau chiar ostil. De exemplu, doctorul de la Salvare, care îl acuză de terorism, influienţat de torţionarii săi. In subsidiar din carte transpare spiritul de ardelean de pe Someş al autorului, dârzenia în obţinerea libertăţii, cunoştinţele în ştiinţa dreptului şi credinţa sa în Dumnezeu.

Conţinutul cărţii este alert şi deseori cu secvenţe inedite, prin trimeteri la cazuri rezolvate în profesie, se citeşte uşor, fiind scrisă într-un limbaj accesibil.

Se recomandă adulţilor, bătrânilor nostalnici, doritorilor de senzaţii tari, participanţilor la evenimentele din decembrie `89 dar în special tinerilor, pentru că şi ei au dreptul să cunoască adevărul.

GÉNERO
Historia
PUBLICADO
2014
marzo 29
LENGUAJE
RO
Rumano
EXTENSIÓN
250
Páginas
EDITORIAL
Virgo eBooks Publishing
VENDEDOR
Virgo eBooks Publishing LLC
TAMAÑO
2.1
MB

Más libros de Alexandru Bochiș Borșanu