De andra

    • 9,99 €
    • 9,99 €

Publisher Description

Hans dotter försvann. För att rädda henne måste han hitta De andra …När Gabe kör hem en kväll, och fastnar i en bilkö bakom en rostig gammal rishög till bil, ser han en liten flickas ansikte i bakrutan. Hon mimar ett ord: "Pappa". Det är hans femåriga dotter Izzy. Det är sista gången han ser henne.

Tre år senare ägnar Gabe både dag och natt åt att köra fram och tillbaka längs motorvägen för att leta efter bilen som tog hans dotter. Han vägrar ge upp, trots att alla andra säger att Izzy är död.

Fran och hennes dotter Alice lägger också många mil på motorvägen. De letar inte efter någon. De flyr för livet. Försöker ligga steget före dem som vill göra dem illa. För Fran vet sanningen. Hon vet vad som egentligen hände Gabes dotter.

Sedan hittas bilen som Gabe såg köra iväg den där kvällen, i en sjö, med ett lik, och Gabe tvingas konfrontera det förflutna, inte bara kvällen då hans dotter försvann utan ännu längre tillbaka i tiden.

Hans jakt leder honom till en grupp som kallas De andra.

Om du har förlorat någon närstående kan De andra hjälpa dig. För de vet hur en sådan förlust känns. De vet hur smärtan känns. De vet hur döden känns.

Det är bara ett problem … de vill att andra också ska få veta det.

GENRE
Crime & Thrillers
RELEASED
2021
21 May
LANGUAGE
SV
Swedish
LENGTH
300
Pages
PUBLISHER
Jentas
SIZE
2
MB

More Books by C.J. Tudor

2022
2022
2022
2021
2021
2021